Why stand alone if we can go together?

Over FMF


FMF is een autonome afdeling van de stichting “Hij Leeft Zending” en is een fellowship voor leiders op basis van onderlinge vriendschap, erkenning en relatie. Gezien het feit dat veel leiders alleen staan, is FMF opgericht als fellowship met als uitgangspunt dienen en dienstbaar zijn. Ons verlangen is dat bedieningen bij elkaar worden gebracht.

Zoals u in het logo ziet, gaat het om vriendschap en fellowship tussen hen die staan in de bediening. De gezamenlijke heartbeat voor de Here Jezus én elkaar maakt dat er waardevolle relaties ontstaan zodat het koninkrijk van God op krachtige wijze baan breekt in Nederland en daarbuiten.

Elke leider is welkom als vriend van FMF. Dit geldt zowel voor leiders die lid zijn van een denominatie als voor leiders die dit niet zijn.

Jaarlijks worden er regionaal en nationaal diverse dagen gehouden waar leiders elkaar ontmoeten en tijd nemen voor onderlinge relatiebouw, ondersteund door doelgerichte seminars. Vrienden die zich hebben aangesloten ontvangen twee keer per jaar een ministry package; een passend pakket ter ondersteuning voor het uitoefenen van de bediening van leiders.

Wij hopen dat deze website u op alle vragen een antwoord geeft en we zien uit naar uw aanmelding. U bent van harte welkom. Waarom zou u verder alleen gaan als we ook samen kunnen optrekken?