Why stand alone if we can go together?

Agenda


21 t/m 25 oktober - FMF HERFSTWEEK DE BETTELD VOOR HET HELE GEZIN


 

FMF HERFSTWEEK DE BETTELD VOOR HET HELE GEZIN

De zomer is net voorbij, maar op De Betteld in Zelhem wordt alweer druk gewerkt aan de komende weken: de herfst. Want ook dan is er weer een goed gevuld programma op het vakantiepark in de Achterhoek in de week van 21 oktober tot en met 25 oktober. Deze keer met een gastorganisator. Friends for Ministries in Fellowship (FMF) en De Betteld bundelen hun krachten om een zeer geslaagde herfstweek te organiseren. Een week vol activiteiten, goede en enthousiaste sprekers en het tienerprogramma Royal Adventure.

De Betteld is het grootste christelijke vakantiepark in Nederland en ligt middenin het groene hart van de Achterhoek, in Zelhem. Elke vakantieweek worden er veel activiteiten en programma’s georganiseerd, allemaal in het teken van God. En deze week werkt De Betteld dus samen met FMF. Er is die week zeer veel te doen. Elke ochtend is er een kinderanimatieprogramma waar de kleintjes God leren kennen op een speelse manier. Er zijn workshops om te volgen en je kunt meedoen aan sport en spel in de middagen. En dan is er natuurlijk nog het hoofdprogramma van de FMF-week. Sprekers Karim Landoulsi en Hans Tims verzorgen de bijbelstudies die elke ochtend plaatsvinden. Dinsdag is er een concert en woensdagavond de finale van Talent voor de Koning. U kunt verblijven op het park zelf, in een chalet, kampeerplek of stacaravan. Boeken kan via betteld.nl.

Wie is Karim? Karim Landousli is een zeer enthousiaste en dynamische spreker die zeer geliefd is bij de jeugd. Hij verzorgt dan ook de jeugdstudies voor Royal Adventure tijdens de FMF-week. Karim is gedeeltelijk van Tunesische afkomst en is getrouwd met Angela. Hij is oudste van een gemeente in Den Bosch en betrokken in de jongerenhulpverlening. Karim is tevens betrokken bij de jeugd via FMF wat hem voor deze FMF-week de meest geschikte jeugdspreker maakt.

En dan is er de jeugd. Zij kunnen weer deelnemen aan het programma Royal Adventure (RA), van Royal Mission. RA is een volledig verzorgd programma met twee richtingen: track grow voor de tieners van 11-15 jaar en track build voor de 16-19 jarigen. Het is een week vol aanbiddingen, spellen, sport en gezelligheid. Tijdens zo’n week van RA verzorgt een speciale jeugdspreker de jongerenbijbelstudies en deze keer is dat Karim. Jongeren kunnen zelf komen, met vrienden of met hun hele jeugdgroep. Overnachten kan in de Herberg of bij je ouders op de camping.

Maar er is in de week van FMF meer te doen dan Royal Adventure en bijbelstudies bezoeken. Op woensdagavond vindt de zinderende finale van Talent voor de Koning plaats. De hele zomer lang hebben kinderen en tieners de talenten de zij hebben gekregen laten zien. Elke ronde werd een winnaar gekozen en zij mogen in de herfstweek nog een keer schitteren op het podium om de titel in de wacht te slepen.

De herfstweek belooft een succes te worden en De Betteld en FMF nodigen u uit om langs te komen en deel te nemen aan het programma. Meer informatie vindt u op betteld.nl.

 

 

 

 

FMF / G.O.D. Amsterdam city 10 november


23 November Landerlijke FMF DAG 2018


Vrijdag 23 November 2018

Pastor Benjamin Lim (New Creation Church Singapore)


PASTOR BENJAMIN LIM VAN NEW CREATION CHURCH HOOFDSPREKER FMF LANDELIJKE DAG 2018

Pastor Benjamin Lim uit Singapore is vrijdag 23 november 2018 speciale gast en hoofdspreker tijdens de jaarlijkse FMF Landelijke Dag.

Pastor Benjamin functioneert direct onder Sr.Pastor Joseph Prince met verschillende verantwoordelijkheden en diverse bedieningen in de 33.000 tellende gemeenteleden van New Creation Church uit Singapore. Zijn grootste passie is jongeren bovennatuurlijk te zien veranderen door de liefde van Jezus.

Lim gelooft in sterk leiderschap van de kerk en is persoonlijk nauw betrokken bij het mentoren en coachen van jonge leiders.

Benjamin is zelf 20 jaar lang Youth Pastor geweest en geeft sinds kort leiding aan de totale jongeren bediening binnen New Creation Church. Verder geeft hij leiding aan jongeren tussen 17 en 35 jaar in de market place. Tot voor kort was hij General Manager in New Creation Church, waar hij verantwoordelijkheid droeg voor de totale organisatie en gaf hij pastoraal leiding aan zo’n 200 pastors, managers en stafmedewerkers. Sinds kort maakt hij ook deel uit van het bestuur van de kerk

Pastor Benjamin is zakelijk betrokken bij onderwijs projecten en is de Managing Director van een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van onderwijs en trainingen. Zijn bedrijf doet aan karakter ontwikkeling, levert kennis en ontwikkelt programma’s voor jeugd, onderwijs en bedrijfsleven. Deze programma’s worden intussen toegepast door ruim 300 scholen en bedrijven in zowel Singapore als daarbuiten.

Benjamin Lim is gelukkig getrouwd met Pauline en samen zij zijn gezegend met drie zonen; Shayne (17), Gabriel (14) en Asher (8).

 

 

      

Omschrijving

Datum

Tijden

FMF HERFSTWEEK DE BETTELD VOOR HET HELE GEZIN 21 oktober 2018 - 25 oktober 2018 heel de dag
Leidersmeeting FMF/G.O.D Amsterdam City 10 november 2018 11:00 tot 14:00
FMF LANDELIJKE DAG met Pastor Benjamin Lim 23 november 2018 heel de dag

aankomende agenda

 • event1
  21 oktober 2018 - 25 oktober 2018
  FMF HERFSTWEEK DE BETTELD VOOR HET HELE GEZIN
 • event1
  10 november 2018
  Leidersmeeting FMF/G.O.D Amsterdam City
 • event1
  23 november 2018
  FMF LANDELIJKE DAG met Pastor Benjamin Lim
bekijk de complete agenda