Why stand alone if we can go together?

Agenda


Zaterdag 26 mei Global outreach day


GLOBAL OUTREACH DAY NEDERLAND

Zaterdag 26 mei @ Amsterdam Zuid-Oost Anton de Komplein naast het Stadsdeelkantoor
(12.00 uur - 18.00 uur)


 

 

Op de Global Outreach Day brengen miljoenen christenen het ‘Goede Nieuws’ over de gehele wereld. Dit gebeurd ieder jaar op dezelfde dag, de laatste zaterdag van mei!
Het idee is simpel, maar krachtig!: Op deze dag bereikt elk christen, met het evangelie van Jezus Christus, minimaal een persoon. In de afgelopen 6 jaar doen meer dan 140 landen mee aan de Global Outreach Day. Het is een dynamische beweging en een aanvulling voor het Lichaam van Christus om miljoenen christenen over de gehele wereld te activeren om het evangelie te verspreiden.
Ook dit jaar zal er over de gehele wereld het evangelie verspreid worden. Dit keer zal Nederland voor de tweede keer deelnemen aan deze geweldige wereldwijde beweging (eerste keer was in 2012).
De Global Outreach Day ook bekend als de G.O.D. zal op zaterdag 26 mei 2018 plaatsvinden op Anton de Komplein in Amsterdam zuidoost (achter de Amsterdamse Poort). Diverse kerken hebben zich al aangemeld om deel te nemen aan de G.O.D.
Wilt u ook meedoen? Mail dan uw naam en met uw emailadres naar contact@globaloutreachday.nl . Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.
Gods rijke zegen,
Evangelist Ferry Kotadiny

 

25 + 26 mei 2018 - IPS Profetische School IJsselstein


FMF Friends for Ministries in Fellowship organiseert:
INTERNATIONAL PROPHETIC SCHOOL door Stephen & Rita Fedele (USA).
25 en 26 mei - een weekend van profetisch onderwijs!

Voor info en aanmelden:
info@friendsforministries
www.friendsforministries.nl

5 sessie onderwijs // praktijk // vragen en antwoorden

Vrijdag 25 mei 20.00 uur - 22.00 uur
Zaterdag 26 mei 10.00 uur - 16.00 uur

Kosten deelname Profetische School € 125,-
Inclusief koffie, thee, fris, lunch en studiemateriaal.

Locatie:
New Testament Church IJsselstein
Duitslandstraat 9, IJsselstein

Het profetisch echtpaar Stephen en Rita Fedele (USA) gaven in mei vorig jaar al een IPS International Prophetic School in IJsselstein. In mei 2018 zullen zij opnieuw specifiek en gedegen Bijbels onderwijs geven over het profetische (Jaar 1 + Jaar 2). 

Deze tweejarige opleiding, met de mogelijkheid van een derde jaar mentor programma en praktijkbegeleiding wordt georganiseerd, in samenwerking met FMF (Friends for Ministries in Fellowship). FMF werkt al vele jaren samen met Stephen en Rita Fedele die al meerdere keren tijdens FMF conferenties en speciale bijeenkomsten hun profetische bediening hebben uitgeoefend.  

Stephen en Rita Fedele zijn in Nederland geen onbekenden. Al meer dan 20 jaar zijn zij voor en in vele Nederlandse gemeenten de profetische stem. Hun IPS International Prophetic School wil een nieuwe generatie profeten oprichten op elk niveau van het profetische. Zij willen mannen en vrouwen opleiden vanuit goed en gebalanceerd Bijbels onderwijs. Zij stellen hun 40 jaar persoonlijke en praktische ervaring met het profetische beschikbaar voor de bediening, zoals omschreven in Efeze 4:11-12.  

Het onderwijs is bedoeld voor alle niveaus van leiderschap alsook voor hen die belangstelling hebben voor de verschillende facetten van het profetische. In alle gevallen dient er een aanbeveling te zijn van de lokale voorganger.    

Tijdens het eerste jaar zullen onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld:  

· Is profetie voor vandaag? 
· Profetie in het Oude en Nieuwe testament 
· De verschillende niveaus van profetie (gaven en ambt) 
· Tekenen van profetische openbaring 
· Herkennen van de valse profeet 
· Het belang van integriteit en prioriteit bij het profetische 
· Praktijksessies · Q&A (vragen en antwoorden)

Nog even alles op een rijtje:
 
- 2 dagen profetisch onderwijs (25 en 26 mei 2018)

- Adres: New Testament Church IJsselstein City

Aanmelding en voorwaarden: info@friendsforministries.nl

 

29 september FMF YOUNG LEADERS Bediening&Roeping


FMF YOUNG LEADERS Bediening&Roeping – Zaterdag 29 september – Leiden

12 en 13 oktober CONFERENTIE met Dean Radtke (USA)


 

 2 Daagse FMF CONFERENTIE Koningen en Priesters met Dean Radtke (USA) – 12 en 13 oktober – Zwijndrecht

Generating Future Generations of Leaders

“Perpetuating the succession plan of Christ and leaving a lasting legacy.”

To implement a proven highly successful system of methods, processes and procedures which become systemic through advanced practical application techniques and skill development.

To coach, teach, train and mentor pastors, ministry and corporate leaders to build optimum strength in their calling and maximize their effectiveness for God by accomplishing all of His directed mandates.

To protect and preserve their intimate relationship with God and family and provide the freedom for innovation, personal mandates and a quality life.

 

21 t/m 25 oktober - FMF Familieweek De Betteld


 

Herfstvakantie 21 t/m 25 oktober 2018 – Zelhelm

25 oktober 70 JAAR ISRAEL CELEBRATE REIS


 25 Oktober tot 4 November

 

23 November Landerlijke FMF DAG 2018


Vrijdag 23 November 2018

Pastor Benjamin Lim (New Creation Church Singapore)

 

      

Omschrijving

Datum

Tijden

IPS Profetische School IJsselstein 25 mei 2018 - 26 mei 2018 9:00 tot 16:00
Het profetisch echtpaar Stephen en Rita Fedele (USA) gaven in mei vorig jaar al een IPS International Prophetic School in IJsselstein. In mei 2018 zullen zij opnieuw specifiek en gedegen Bijbels onderwijs geven over het profetische (Jaar 1 + Jaar 2). Deze tweejarige opleiding, met de mogelijkheid van een derde jaar mentor programma en praktijkbegeleiding wordt georganiseerd, in samenwerking met FMF (Friends for Ministries in Fellowship). FMF werkt al vele jaren samen met Stephen en Rita Fedele die al meerdere keren tijdens FMF conferenties en speciale bijeenkomsten hun profetische bediening hebben uitgeoefend.
 
GLOBAL OUTREACH DAY NEDERLAND 26 mei 2018 12:00 tot 18:00
Op de Global Outreach Day brengen miljoenen christenen het ‘Goede Nieuws’ over de gehele wereld. Dit gebeurd ieder jaar op dezelfde dag, de laatste zaterdag van mei! Het idee is simpel, maar krachtig!: Op deze dag bereikt elk christen, met het evangelie van Jezus Christus, minimaal een persoon. In de afgelopen 6 jaar doen meer dan 140 landen mee aan de Global Outreach Day. Het is een dynamische beweging en een aanvulling voor het Lichaam van Christus om miljoenen christenen over de gehele wereld te activeren om het evangelie te verspreiden.
 
FMF YOUNG LEADERS Bediening&Roeping 29 september 2018 heel de dag
FMF YOUNG LEADERS Bediening&Roeping – Zaterdag 29 september – Leiden
 
FMF CONFERENTIE Koningen en Priesters met Dean Radtke (USA) 12 oktober 2018 - 13 oktober 2018 0:00 tot 0:00
2 Daagse FMF CONFERENTIE Koningen en Priesters met Dean Radtke (USA) – 12 en 13 oktober – Zwijndrecht
 
FMF LANDELIJKE DAG 23 november 2018 heel de dag
FMF LANDELIJKE DAG met Pastor Benjamin Lim (New Creation Church Singapore) Een van de meest bekende stemmen in de wereld is die van Ps. Prince uit Singapore. In een korte tijd is zijn kerk gegroeid naar 40.000 bezoekers en daarnaast gaat zijn boodschap sinds 2006 de wereld over en is sinds 2015 ook te zien op SBS6. Eén van de leidinggevende Pastors, Ps. Benjamin Lim, is op 22 September voor een speciale ontmoeting met gemeenteleiders in Nederland. Ps. Benjamin is jarenlang Pastor-Manager geweest van New Creation Church en behalve over de kracht van de boodschap krijgen we van hem de gelegenheid om hem alles te vragen over het belang, de werking en de onvermijdelijke, soms huizenhoge uitdagingen van een hedendaagse gezonde lokale gemeente. Daarom willen wij U hierbij van harte uitnodigen om onze gast te zijn voor een meeting met Ps. Benjamin Lim
 

aankomende agenda

 • event1
  25 mei 2018 - 26 mei 2018
  IPS Profetische School IJsselstein
 • event1
  26 mei 2018
  GLOBAL OUTREACH DAY NEDERLAND
 • event1
  29 september 2018
  FMF YOUNG LEADERS Bediening&Roeping
 • event1
  12 oktober 2018 - 13 oktober 2018
  FMF CONFERENTIE Koningen en Priesters met Dean Radtke (USA)
 • event1
  23 november 2018
  FMF LANDELIJKE DAG
bekijk de complete agenda