Why stand alone if we can go together?

Hip Hope Concert


Na een succesvolle eerste editie van Hip Hope in het najaar van 2016 komt er nu na lang wachten eindelijk een vervolg!
We zijn erg trots dat we Jay-Way en Hipho(o)p weer mogen hosten op dit event. Ze hebben in de tussentijd zeker niet stil gezeten en zullen ons gaan trakteren op nieuwe muziek. Naast deze bekende namen zullen ook talenten uit onze eigen kerk op deze avond hun skills met ons delen. Kortom, genoeg reden om te komen!

Vr, 22 feb. om 20:00
GODcentre · Leiden
https://www.facebook.com/events/373243650128328/
 

Nieuwe kerk op het Rokin in Amsterdam


           

____________________________________________________________________

            “Zorg  goed voor onze stad en voor elkaar”

                      - Eberhard van der Laan -

              Love people, Live the life and Serve the city

                               - Team SCC -

Nieuwe kerk op het Rokin in Amsterdam

Altijd je geloof handen en voeten willen geven in onze hoofdstad? Of ben je gewoon op zoek naar meer? Saved City Church is een nieuwe, neutrale kerk in het bruisende centrum van Amsterdam.

Wij geloven dat een kerk relevant, effectief en levensveranderend moet zijn. In een tijd waar alles maar individualistischer wordt en we ons vaker terugtrekken in onze veilige bubbels. En misschien steeds meer van elkaar vervreemden op verschillende gebieden maar vooral in directe communicatie. De langdurige gevolgen hiervan zijn nog niet goed te overzien. Maar wat al goed zichtbaar is, is gebrokenheid, prestatiedruk en eenzaamheid.

Wij voelen ons door God geroepen om wat terug te geven aan de maatschappij en aan deze stad. Een zoektocht naar God en vooral naar jezelf op een veilige plek waar iedereen welkom is en zich niet bekeken of veroordeeld voelt.

Interesse om onze kerkdienst een keer mee te maken? Wees welkom bij de lancering van Saved City Church op zondag 27 januari van 15.00 - 18.00 uur! Koffie, thee en iets lekkers staan natuurlijk klaar!

Lanceringsdag

Zondag 27 januari 2019 15.00-18.00 uur

Initiatiefnemers Joshua & Mirjam Kotadiny

Wij zijn als highschool sweethearts begonnen en hebben elkaar sindsdien niet meer losgelaten. We zijn in 2002 getrouwd en hebben 3 kinderen. Neviah (meisje, 2007), Santino (jongen 2009) en Kisar (jongen 2016). Als echtgenoot, vader en voorganger ben ik (Joshua) ook auteur van het boek ‘Gein trappen Grace vinden’ dat in 2016 uitkwam. Na 10 jaar ervaring (2007-2017) als voorgangers van een wijkgemeente in Amsterdam Noord, voelen we ons door God geroepen om samen met ons team een maatschappelijk betrokken en relevante kerk te bouwen in het centrum van Amsterdam. Geen makkelijke klus, maar niet onmogelijk. Wij zijn jonge ondernemers die graag een positieve verandering zien in onze generatie en de generaties daarna. We houden van God en van mensen en daarom willen wij Gods liefde brengen en vertegenwoordigen in de hoofdstad.

Meer info?

Ga voor meer info naar: savedcitychurch.com

                                   

                             SAVED CITY CHURCH -  rokin 65  - 1012KK  Amsterdam

                                          www.savedcitychurch.com

 

START READY CHURCH ALMERE


 

Leaders Meeting met Paul Martini (USA)


SAVE THE DATE!:

Come Holy Spirit Conference 2019 – Pastors & Ministering Leaders Meeting met Paul Martini (USA)

                                                            REGISTER? Click here

UITNODIGING
PASTORS & LEIDERS BIJEENKOMST

*For english, see below.

Speciaal voor Pastors en Leiders is er op vrijdagmiddag een Come Holy Spirit Pastors en Leiders-bijeenkomst georganiseerd met evangelist Paul Martini. 
Hierbij nodigen wij u uit voor de Pastors en Leiders- bijeenkomst met Paul Martini voor onderwijs, de overdracht en activering van de gaven en de doop in de Heilige Geest. 

Datum: vrijdag 7 juni
Tijd: 16:00 - 18:00 uur
Kosten: gratis
Locatie: New Testament Church IJsselstein

Registreren voor CHS Pastors & Leiders bijeenkomst?  Klik hier.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INVITATION PASTORS & MINISTERING LEADERS MEETING

Special meeting for Pastors and Ministering Leaders meeting with evangelist Paul Martini on Friday June 7th, 2019.
We hereby invite you to the Pastors and Ministering Leaders Meeting with Paul Martini for teaching, impartation and activation of the gifts of the Holy Spirit. 

Date: Friday June 7th 
Time: 16:00-18:00
Admission: Free
Location: New Testament Church IJsselstein

Register CHS Pastors & Ministering Leaders Meeting?  Click here

                           

                                                                        Spreker Paul Martini

                                                            *For English, see below.

Paul Martini, een Evangelist bij Global Awakening, reist de wereld rond om mensen te onderwijzen, te trainen en de gaven van de Heilige Geest over te dragen. Hij heeft gedient in dertig naties en gepreekt op vijf contintenten. Tijdens zijn reizen heeft hij gezien hoe blinde ogen werden hersteld, hoe doven weer gingen horen en hoe lammen ging lopen door de helende kracht van de Heilige Geest. Paul Martini dient momenteel Global Awakening als Evangelist en Eventmanager. Daarnaast is hij momenteel zijn Masters of Divinity aan het afronden aan Regent University. Paul heeft recent een nieuw boek geplubiceerd met de Baker Publishing Group over zijn levensboodschap; De Kracht van Gods Vrede. Het boek is verkrijgbaar vanaf augustus 2019.   
------------------------------------------------

Paul Martini, an Associate Evangelist with Global Awakening, travels the world extensively training, teaching and imparting the gifts of the Holy Spirit. He has ministered in 30 nations and has preached on 5 different continents. Throughout his travels, he has seen blind eyes restored, deaf ears opened, and the crippled walk through the healing power of the Holy Spirit. He currently  serves Global Awakening as Associate Evangelist & Director of Events for Global Awakening. He is currently completing his Masters of Divinity at Regent University.  Paul has recently published a new book with Baker Publishing Group based on his life's message The Power of God's Peace and will be available August 2019.

aankomende agenda

 • event1
  23 februari 2019
  RAISING YOUNG LEADERS
 • event1
  02 maart 2019
  FMF Sprekerscursus voor Vrouwen o.l.v.Lineke Blijdorp (volgeboekt)
 • event1
  06 april 2019
  FMF Sprekerscursus voor Vrouwen o.l.v. Lineke Blijdorp Rotterdam
 • event1
  13 april 2019
  FMF Sprekerscursus voor Vrouwen o.l.v. Lineke Blijdorp Rotterdam
 • event1
  20 april 2019
  FMF Sprekerscursus voor Vrouwen o.l.v. Lineke Blijdorp Rotterdam
 • event1
  11 mei 2019
  FMF Profetische Landelijke Dag met Stephen en Rita Fedele
bekijk de complete agenda