Why stand alone if we can go together?

FMF ONLINE CURSUS SPREKERSCURSUS o.l.v. LINEKE BLIJDORP 2-9-16 MEI VAN START!


ONLINE SPREKERSCURSUS O.L.V. Lineke Blijdorp 2-9-16 MEI van start!

Lineke Blijdorp: “Welkom bij onze online cursus Spreekvaardigheid voor iedereen!”

GEEF JE SNEL NOG OP! info@friendsforministries.nl  

Maak gebruik van de extra tijd die deze periode je biedt om jezelf te verdiepen, te groeien en meer ervaring op te doen om in het openbaar (bv in de gemeente of in een grotere Bijbelstudie groep) krachtig en vol overtuiging te leren spreken.

Normaal gesproken houden we deze training in groepen van ongeveer 20 personen, maar dat is bij interactief online onderwijs niet zo handig. We hanteren daarom nu kleinere groepen van 6-8 mensen, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt en ruimte heeft om te oefenen.

In geval van méér aanmeldingen proberen we een extra groep samen te stellen. Net als bij de life trainingen, bestaat elke trainingsdag uit een ochtenddeel en een middag gedeelte. De lunch die normaal gesproken altijd bron is voor veel gezelligheid en fellowship moet je er dit keer even bij denken. Het minimum aantal deelnemers voor deze training is 6 personen.

Bijna iedereen is inmiddels wel bekend met de app “Zoom”; je kunt die app kosteloos downloaden en installeren op je telefoon of computer, zodat we in een compleet scherm elkaar allemaal goed kunnen zien en horen en zo het maximale uit de training kunnen halen.

Wanneer:       2-9-16 mei 2020

Hoe laat:         10.00-1200 uur (deel 1)  en               

                         13.00-15.00 uur (deel 2)

Kosten:           75,- voor de 3 dagen                         (Incl boek Debora of  Een Volk van Eer)

Voor wie:        Voor JOU!

Nodig:             Computer met ZOOM app

                         Bijbel, pen en papier

In deze persoonlijke boodschap vertelt Lineke je hier alles over. Klik hier. 

Info Mr. Lineke Blijdorp

“Nadat Mr Blijdorp in 1997 was afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden in Franse Taal- en Letterkunde, rondde zij in 1998 haar studie Nederlands Recht aan diezelfde Universiteit af.
Begin 2000 werd Mr Blijdorp bij de rechtbank Dordrecht beëdigd als advocaat. In de jaren die volgden ontwikkelde zij zich tot een veelzijdig en gedreven advocaat, en was zij werkzaam binnen verschillende kantoren. Eind 2005 vestigde zij haar eigen kantoor in Culemborg, en met ingang van 1 januari 2017 houdt Mr Blijdorp kantoor in Leerdam.
De nadruk in deze praktijk ligt op het asiel- en vreemdelingenrecht enerzijds, en mediation en arbeidsrecht anderzijds.

Intussen is Lineke een veel gevraagd en graag geziene spreekster in conferenties, kerken en gemeenten. Ze schreef intussen drie prachtige inspirerende boeken, t.w. over Jozef, over Deborah en de Cultuur van Eer. Ook gaf ze al op verschillende plaatsen in Nederland cursussen SPREKEN EN SCHRIJVEN. Dit heeft vooral een groot aantal vrouwen geholpen in hun persoonlijke ontwikkeling en het ontdekken van de eigen identiteit en de gaven en talenten

Lineke Blijdorp, bestuurslid en kernteamlid van FMF is dan ook iemand van de praktijk. Zij leeft wat zij predikt en doet dat op overtuigende wijze!

Wil je je opgeven van de cursus (S)PREKEN of SCHRIJVEN, of wil je meer informatie, meldt dit dan via info@friendsforministries.nl

aankomende agenda

 • event1
  30 July 2020 - 02 August 2020
  Awakening Europe “Call Back 2020” Ahoy Rotterdam
 • event1
  09 October 2020 - 10 October 2020
  2-Daagse Training Internationale Prophetic School – Stephen&Rita Fedele – IJsselstein
 • event1
  19 October 2020 - 28 October 2020
  Rondreis Israël&Jordanië o.l.v. Hans en Esther Tims
 • event1
  28 November 2020
  FMF Landelijke Dag - IJsselstein
bekijk de complete agenda